CATERING VOOR FILM EN TV-PRODUKTIES

Productiehuizen, theatergezelschappen, vernissages, persconferenties, fotoshoots, premières, modeshows, beurzen, muziekevenementen en tournees.

Lekker en gezond!

Mangetour catering

KOKEN WORDT KUNST

Jan Carpentier is de oprichter, bezieler en de chef achter Mangetour.In Gent kennen velen hem als oprichter van  muziekcafé Charlatan (1989) en medestichter van cabaretgroep 'De Schedelgeboorten'.

Dat hij van vele markten thuis is, bleek toen hij in 1999 het cateringbedrijf Mangetour opstartte.In de beginperiode werkte Mangetour vooral voor theatergezelschappen waar de catering voor acteurs en crew verzorgd werd. Daarna volgden diverse modeontwerpers die van de diensten van Mangetour gebruik maakten zoals Raf Simons, Veronique Branquinho, Ann Demeulemeester en Heider Ackermann. Stilaan werd Mangetour een begrip als cateringbedrijf en kwamen er ook opdrachten voor TV-catering en filmcatering. De lijst van tv- en filmproducties waar Mangetour voor werkte is intussen indrukwekkend te noemen. Om er enkele te noemen: Recht op Recht,  Matrouchka’s, F.C. De Kampioenen, Witse, Aspe, De Mol, Fritz en Freddy, Fritz en Franky, Goldfishgame, Met Man en Macht, Vermist, Den Elfde van den Elfde, Albert II, De Bunker, Cordon, Amateurs, De Dag, Wat Mannen Willen, Halfweg, Salamander, De Twaalf, All Of Us, Zie mij Graag, Over Water en we vergeten er nog een paar. Zelfs voor een aantal Franse producties mocht Mangetour de hongerige magen van crew en acteurs  vullen. Als ook de Fransen de kookkunsten van Jan 'smaken' kan dit gerust als kwaliteitslabel beschouwd worden. Mangetour is dan ook uw beste garantie voor tevreden crew en cast als het op de catering aankomt. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte en/of meer informatie.